sku: A10500 kategorija:

ADECO GRAFITNA G2 tavat mast 0,8/1

490.00 RSD

Višenamenska antifrikciona vodootporna maziva mast mineralne osnove sa dodatkom grafita, proizvodi se u dve gradacije: NLGI 2 i NLGI 3.

Ima veoma široku oblast primene pri različitim opterećenjima, u temperaturnom rasponu od -20ºC do 90ºC.

Preporučuje za podmazivanje kotrljajućih i kliznih ležajeva, kliznih staza, zglobova, elektromotora, mašinskih sklopova u svim industrijskim granama naročito gde je potrebno ostvariti mali koeficijent trenja. Može se koristiti i za podmazivanje motornih vozila, građevinske i poljoprivredne mehanizacije i drugih transportnih sredstava.

Obezbeđuje: odličnu mehaničku i oksidacionu stabilnost; dobru prionljivost i čvrstoću mazivog filma; dobra reološka svojstva; odlična antikorozivna svojstva; dobru otpornost na vodu; vrlo dobru pumpabilnost; veliku termičku stabilnost i mali koeficijent trenja.

Količina

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod! Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru artikla koji želite kupiti! Tel. +381 25 482 186 ili +381 69 502 5555