sku: A17318 kategorija:

ADECO PNEUMATIK OIL 10 5/1

2,450.00 rsd

ADECO pneumatko ulje je obogaćeno dodacima koji su osmišljeni da izdrže visoke pritiske, omoguće optimalno funkcionisanje alata i pruže izuzetno dobro prijanjanje. Bez obzira na intenzivne radne uslove, naše ulje obezbeđuje pouzdano podmazivanje, smanjuje trenje i habanje, čime produžava vek trajanja vaših pneumatskih alata.

Ova visokokvalitetna formula je idealna za sve industrijske i zanatske primene. Bez obzira da li se bavite profesionalnim radom ili koristite pneumatske alate u kućnoj radionici, naše pneumatko ulje će osigurati optimalne performanse i produžiti vek trajanja vaših alata.

Uz ADECO pneumatsko ulje, možete biti sigurni da ćete dobiti pouzdanu zaštitu i efikasno podmazivanje svih vaših pneumatskih alata, omogućavajući vam da radite sa samopouzdanjem i efikasnošću. 

Količina

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod! Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru artikla koji želite kupiti! Tel. +381 25 482 186 ili +381 69 502 5555