sku: A16815 kategorija:

ADECO L2 tavat mast 800gr

560.00 rsd

Višenamenska antifrikciona maziva mast mineralne osnove izrađena je na bazi litijumskog sapuna, mineralnog ulja i odabranih aditiva.

Ima veoma široku oblast primene, pri različitim opterećanjima, u širokom temperaturnom rasponu od -20ºC do 120ºC, kratkotrajno do 140ºC.

Preporučuje se za podmazivanje kotrljajućih i kliznih ležajeva, kliznih staza, zglobova, elektromotora, mašinskih sklopova u svim industrijskim granama pri umerenim opterećenjima, brzinama i radnim temperaturama. Može se koristiti i za podmazivanje motornih vozila, građevinske i poljoprivredne mehanizacije i drugih transportnih sredstava.

Obezbeđuje: odličnu mehaničku i oksidacionu stabilnost; dobru prionljivost i čvrstoću mazivog filma; dobra reološka svojstva; odlična antikorozivna svojstva.

Količina

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod! Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru artikla koji želite kupiti! Tel. +381 25 482 186 ili +381 69 502 5555