sku: A17956 kategorija:

ADECO TERMOL 32 5/1 za prenos toplote

2,280.00 RSD

Predstavljamo vam ADECO termol ulje – mineralno ulje za prenos toplote. ADECO TERMOL specijalno formulirano ulje namenjeno je kao medijum za efikasan prenos toplote u različitim industrijskim aplikacijama.

ADECO TERMOL ulje se koristi u zatvorenim sistemima grejanja, bez obzira da li postoji cirkulacija ili ne. Može se primenjivati u proizvodnji gume, plastike, asfalta, kao i u hemijskoj, farmaceutskoj i tekstilnoj industriji. Takođe se koristi u sušarama i drugim industrijskim postrojenjima. Ovo ulje je takođe pogodno za upotrebu u sistemima za prenos toplote sa zaštitnom atmosferom azota.

U zatvorenim sistemima za grejanje, termol ulje se može koristiti u širokom temperaturnom opsegu od -15°C do 320°C, pružajući pouzdanu i stabilnu termalnu efikasnost. Važno je napomenuti da u otvorenim sistemima temperatura ne sme prelaziti 200°C.

ADECO TERMOL ulje se odlikuje izuzetnom oksidacionom stabilnošću, što znači da će zadržati visoke performanse tokom dužeg vremenskog perioda. Ova stabilnost osigurava da sistem za prenos toplote radi efikasno i pouzdano, minimizirajući potencijalne kvarove i održavajući konstantnu temperaturu.

Sa ADECO TERMOL mineralnim  uljem, možete biti sigurni u visokokvalitetno podmazivanje i optimalan prenos toplote u vašim industrijskim procesima.

Količina

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod! Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru artikla koji želite kupiti! Tel. +381 25 482 186 ili +381 69 502 5555