ADECO TRAKTOL EXTRA SAE 10W30 10/1

4,850.00 rsd

Upoznajte naše vrhunsko univerzalno transmisiono ulje (UTTO) koje je posebno formulirano za traktore nove generacije. Naša visokokvalitetna formula je dizajnirana da zadovolji potrebe modernih traktora koji imaju integrirane funkcije hidraulike, transmisije i mokrih kočnica. Ovo ulje je pogodno za sisteme koji koriste jedno ili najviše dva kućišta za snabdevanje celokupnog sistema istim uljem.

Naš UTTO pruža izvanredno podmazivanje i zaštitu od habanja i oštećenja svih pokretnih delova. Možete se osloniti na njega za siguran rad vašeg traktora u svim vremenskim i eksploatacionim uslovima. Njegova termička i oksidaciona stabilnost su izvanredne, što garantuje da će ulje zadržati svoje performanse tokom dužeg vremenskog perioda.

Naša formula je takođe kompatibilna sa zaptivnim materijalima, pružajući dobru zaštitu od korozije i rđe. Takođe je važno napomenuti da naše UTTO ulje minimalizuje šum u mokrim kočnicama, što je ključno za glatko i efikasno upravljanje vašim traktorom.

Imajte na umu da ovo ulje nije namenjeno za upotrebu u motorima. Naše vrhunsko univerzalno transmisiono ulje (UTTO) je idealan izbor za traktore, kao i za graditeljsku i ostalu „off-road“ mehanizaciju koja zahteva istovremeno podmazivanje hidraulike, transmisije i mokrih kočnica.

Količina

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod! Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru artikla koji želite kupiti! Tel. +381 25 482 186 ili +381 69 502 5555