AKCELA HY-TRAN ULTRACTION 20/1 MAT3540

14,040.00 rsd

Višenamensko ulje sa jedinstvenom formulom posebno razvijenom za menjače, hidraulične sisteme i kočnice CASE IH, STEYR i CASE mašine.

 

Ono što čini jedinstveni AKCELA HY-TRAN ULTRACTION jeste da koristi poseban aditivni paket proizveden isključivo za njegovu formulaciju i koji se ne može reprodukovati u drugim mazivima. Ovi aditivi su se pokazali neophodnim za funkcije koje zahtevaju mehanički i hidraulični sistemi u kojima se koristi mazivo i za zaštitu povezanih komponenti. Osim toga, te maziva je prošlo mnogo teških ispitivanja na terenu i na terenu. Iz svih ovih razloga, CNC je službeno odobrio AKCELA HY-TRAN ULTRACTION, dobivši specifikaciju MAT 3540.

Karakteristike

Nekoliko primera njegovih osobina su navedene u nastavku.

  • Stabilnost visoke viskoznosti na svim radnim temperaturama, stabilnost oksidacije i stabilnost smicanja, čak iu teškim uslovima rada.
  • Zahvaljujući formulaciji bez cinka, ona pruža odličnu toleranciju za vodu u hidrauličnom i prijenosnom krugu, uključujući vlažne kočnice, koje bi inače mogle kompromitirati punu efikasnost.
  • Visoka tečnost pri niskim spoljnim temperaturama, koja optimizuje odziv hidraulike i prenosnog sistema tokom zagrevanja, što na taj način nudi veću efikasnost od samog početka. Konkretno, olakšava kontrolu kvačila tokom hladnih startova.
  • Ove karakteristike takođe omogućavaju AKCELA HY-TRAN ULTRACTION posebno preporučljivo za CVT prenošenje najnovije generacije.

Ovo mazivo se takođe može poboljšati:

  • zaštita od habanja i korozije komponenti prenosa, poboljšanje njihove izdržljivosti;
  • kapacitet oslobađanja vazduha, za optimalno funkcionisanje hidrauličnog sistema i pumpi.

Takođe povećava kapacitet protiv pjenušavanja u sistemu hidrauličnog pogona, koji inače sprečava pravilno funkcionisanje.

Tehnički podaci

  • MAT 3540

Količina

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod! Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru artikla koji želite kupiti! Tel. +381 25 482 186 ili +381 69 502 5555