sku: A05614 kategorije: ,

Led radno svetlo 4 diode okruglo 12W ADR

1,490.00 RSD

Okrugli Model  SGLed® Radnog Svetla sa 4 OSRAM® LED Diode

Ovo je odlično rešenje za osvetljavanje vašeg radnog prostora! Naš okrugli model SGLed® radnog svetla opremljen je sa četiri visokokvalitetne OSRAM® LED diode koje donose izuzetno svetlo za vaše potrebe.

Snažno i Prilagodljivo

Sa radnim naponom koji varira od 9V do 32V, ovo svetlo je prilagodljivo i idealno za različite primene. Bez obzira da li ga koristite na vozilu, mašini ili u nekom drugom okruženju, ovaj model će se odlično nositi sa svim izazovima.

Impresivna Snaga i Svetlina

Sa ukupnom snagom od 12W, naše SGLed® radno svetlo pruža impresivnih 1080 lumena svetlosti. Ovo znači da će svaki detalj vašeg radnog prostora biti jasno osvetljen, poboljšavajući vašu produktivnost i sigurnost.

Savršena Boja Svjetlosti

Boja svetlosti ovog svetla je 6500K, što je ekvivalent dnevnoj svetlosti. Ova čista i prirodna svetlost pomaže u smanjenju zamora očiju i omogućava vam da jasno vidite sve što radite.

Homologacija i Kompaktno Aluminijumsko Kućište

Ovo radno svetlo dolazi sa homologacijom, što znači da je prošlo rigorozne testove i zadovoljava najviše standarde kvaliteta i bezbednosti. Takođe, njegovo aluminijumsko kućište je kompaktnih dimenzija (fi 85x60x114,5mm), što ga čini lako montiranim i prilagodljivim za različite primene.

Ne čekajte!

Nabavite naše okruglo SGLed® radno svetlo sa OSRAM® LED diodama i unapredite svoj radni prostor danas.

Osvetlite svoj put ka većoj produktivnosti i bezbednosti sa ovim izvanrednim svetlom!

Količina

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod! Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru artikla koji želite kupiti! Tel. +381 25 482 186 ili +381 69 502 5555