sku: A19876 kategorije: ,

LED rotaciona lampa SGL-RL-07 magnet sa utikačem

3,650.00 rsd

LED rotaciona lampa SGL-RL-07 je visokokvalitetna i pouzdana lampa brenda SGLed®, koja će osigurati adekvatnu signalizaciju prilikom korišćenja na vozilima. Sa snagom od 32W i 64 dioda od 0,5W, ova rotaciona lampa emituje svetlo u narandžastoj boji koja će privući pažnju i učiniti vozilo uočljivim u svim uslovima.

Lampa se lako montira i uklanja zahvaljujući magnetnom postolju, što je idealno za vozila koja se često koriste u različitim uslovima. Takođe, utikač za napajanje i prekidač za uključenje omogućavaju laku upotrebu i mogućnost brze promene modova načina rada.

SGL-RL-07 ima homologaciju E10, što znači da je odobrena za upotrebu na putevima i zadovoljava sve sigurnosne standarde. Lampa pamti poslednji način rada i pri svakom ponovnom uključenju počinje da radi iz tog moda, što olakšava korišćenje i čini je praktičnom za vozače koji često koriste rotacione lampe.

Ukratko, SGLed® rotaciona lampa SGL-RL-07 je pouzdan, efikasan i lako prenosiv izvor svetla za sve vrste vozila, koji će garantovati sigurnost i učiniti vozilo uočljivijim u svim uslovima

SPECIFIKACIJA:

Radni napon 10V do 30V

Sa 64 diode od 0,5W

Ukupne snage 32W

Boja Narandžasta

Ima homologaciju E10

Na utikaču se nalazi prekidač za uključenje i taster za promenu modova(10 modova).

Lampa pamti poslednji način rada i pri svakom ponovnom uključenju počinje da radi iz tog moda.

Količina

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod! Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru artikla koji želite kupiti! Tel. +381 25 482 186 ili +381 69 502 5555