sku: A19743 kategorije: ,

LED rotaciono svetlo SGL-RL-05 na štap

3,350.00 RSD

Ovaj LED rotacioni treptač model SGL-RL-05 brenda SGLed® je izuzetno funkcionalna i praktična rotaciona lampa za vozila koja se kreću u saobraćaju. Sa flexibilnim nosačem za montažu na štap, ova rotaciona lampa može biti lako postavljena na različita vozila. Radni napon od 10V do 30V omogućava fleksibilnost u upotrebi i može se koristiti na različitim vrstama vozila.

Lampa ima 64 diode snage od 0,5W, što daje ukupnu snagu od 32W. Boja narandžaste svetlosti omogućava visoku vidljivost i upadljivost u saobraćaju. Dimenzije ove rotacione lampe su visina 183mm i prečnik od ∅93mm, a visina flexibilnog nosača je 96mm. Vijak za pričvršćivanje i letir matica su isporučeni uz lampu, što olakšava i ubrzava postavljanje.

SGL-RL-05 ima 10 modova rada, koje se mogu menjati pritiskom na taster na lampi. Ova rotaciona lampa pamti poslednji način rada i pri svakom ponovnom uključenju počinje da radi iz tog moda. Homologacija E10 garantuje da je ova rotaciona lampa testirana i odobrena za upotrebu na vozilima u saobraćaju.

Ukratko, SGL-RL-05 je efikasna i izdržljiva rotaciona lampa koja će obezbediti visoku vidljivost i sigurnost na putu. Sa različitim modovima rada i fleksibilnim nosačem, ovaj model rotacione lampe je praktičan za upotrebu na različitim vozilima i u različitim uslovima.

KARAKTERISTIKE

sa flexibilnim nosačem za montažu na štap (flexbile DIN mount)

Radni napon 10V do 30V

Sa 64 diode od 0,5W

Ukupne snage 32W

Boja Narandžasta

Dimenzije:

Visina:183mm

Prečnik:∅93mm

Visina flexibilnog nosača: 96mm

Lampa ima 10 modova-načina rada koje se menjaju na tasteru urađenom na lampi.

Lampa pamti poslednji način rada i pri svakom ponovnom uključenju počinje da radi iz tog moda.

Vijak za pričvršćivanje i letir matica isporučuju se uz lampu.

Sa homologacijom E10

Količina

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod! Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru artikla koji želite kupiti! Tel. +381 25 482 186 ili +381 69 502 5555