sku: A19656 kategorije: ,

SGLed® plavi far za prskalice.

4,450.00 RSD

® radni far plavi za prskalice 48W sa 16 dioda

® Lampe za Prskalice: Efikasno Osvetljenje za Noćne Poljoprivredne Radove

U potrebi za efikasnom kontrolom rada dizni tokom noćnih prskanja? Predstavljamo vam ® svetlo za prskalice u plavoj boji – inovativno rešenje koje optimizuje poljoprivredne uslove i pruža preciznost u noćnim operacijama.

Jednostavna Instalacija za Obe Strane Prskalice

® lampe postavljaju se ispod krila prskalice, a sve što vam je potrebno su samo dva komada da biste obe strane prskalice obasjali izuzetno svetlom. Ova praktičnost u instalaciji čini ih savršenim dodatkom za svaku prskalicu bilo nošena ili vučena.

Robustan Materijal za Izdržljivost u Svim Uslovima

Isporučuju se sa prohromskim vijcima i prohromskim nosačem, obezbeđujući čvrsto postavljanje koje će trajati. Aluminijumsko kućište sa IP 67 zaptivanjem pruža izuzetnu otpornost na vremenske uslove, čime se garantuje dug vek trajanja lampi čak i u zahtevnim poljoprivrednim okruženjima.

Snažno i Efikasno Osvetljenje

® lampa za prskalice poseduje 16 plavih dioda ukupne snage 48W sa impresivnih 3080 Lumena svetlosti. Ovo snažno osvetljenje omogućava preciznost i efikasnost prilikom noćnog prskanja, čime se postižu optimalni rezultati.

Fleksibilno Napajanje za Modernu Poljoprivredu

Sa radnim naponom od 9V do 32V, ® lampe pružaju fleksibilnost u vezi sa izvorom napajanja, što ih čini savršenim izborom za modernizaciju poljoprivrednih operacija.

Osvetlite svoje noćne radove sa ® lampama za prskalice – vašim pouzdanim partnerom za efikasnu kontrolu rada dizni i optimizaciju poljoprivrednih operacija.

 

Količina

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod! Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru artikla koji želite kupiti! Tel. +381 25 482 186 ili +381 69 502 5555