sku: A02614 kategorija:

ADECO SAE 30 S-3 10/1

4,290.00 RSD

Monogradno, mineralno motorno ulje, preporučuje se za podmazivanje svih vrsta visoko opterećenih dizel motora sa ili bez turbo punjenja, motora teških transportnih vozila, motora koji se koriste u poljoprivredi, građevinarstvu i rudarstvu, a gde se zahteva eksploatacioni nivo kvaliteta API CF. Može se koristiti i u benzinskim motorima, kod kojih se zahteva ulje eksploatacionog nivoa API SF. Takođe se može koristiti u transmisionom i hidrauličnom sistemu građevinskih mašina koje zahtevaju nivo kvaliteta ulja Caterpillar TO-2. Visoka alkalnost i visoki TBN (totalni bazni broj) omogućavaju rad sa gorivom visokog sadržaja sumpora, odnosno produženi interval zamene ulja.

Obezbeđuje: odličnu termičku i oksidacionu stabilnost; stabilan uljni film na visokim temperaturama; dobru kontrolu intenziteta habanja, stvaranja taloga i korozije; odličnu čistoću motora.

Količina

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod! Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru artikla koji želite kupiti! Tel. +381 25 482 186 ili +381 69 502 5555