Pištolj za izduvavanje cev-L300mm

750.00 RSD

  1. Ovaj pištolj za kompresor ima ergonomski oblikovanu dršku koja pruža udoban i siguran hvat prilikom upotrebe. To omogućava korisniku da se oseća prijatno tokom rada i obezbeđuje sigurnu kontrolu nad pištoljem.

  2. Ovaj pištolj za kompresor ima mehanizam koji omogućava progresivno povećanje protoka vazduha kako se jačina pritiska na okidaču povećava. To znači da što više pritisnete okidač, veći će biti protok vazduha. Ova funkcija omogućava preciznu kontrolu protoka vazduha prema potrebama korisnika.

  3. Pištolj je izrađen od aluminijuma, koji je lagan i izdržljiv materijal. Takođe, kućište je obloženo specijalnim premazom koji pruža otpornost na habanje i koroziju. Ova kombinacija materijala i premaza obezbeđuje dugotrajnost pištolja i omogućava mu da se efikasno nosi sa različitim uslovima upotrebe.

Količina

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod! Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru artikla koji želite kupiti! Tel. +381 25 482 186 ili +381 69 502 5555